NÄYTÖT

joulukuuta 12, 2014

Bakteeri pesäke

Monkin inspiroivia aiheita on ollu aikaisemminkin, kuten Pakottava Mieli, ja no vielä vaiheilla oleva kirjoitus teknologiasta. Tänään tahdon tuoda esiin sarjan tunnusmusiikin lyriikat;

It's a jungle out there, 
Disorder and confusion everywhere, No one seems to care.
Well I do. Hey, who's in charge here?
It's a jungle out there
Poison in the very air we breathe, Do you know what's in the water that you drink?
Well I do, and it's amazing
People think I'm crazy, 'cause I worry all the time
If you paid attention, you'd be worried too
You better pay attention, Or this world we love so much, might just kill you
I could be wrong now, but I don't think so.
It's a jungle out there

Tajutaanko me edes sitä kaikkea mitä on ympärillämme? Kun meille tarjotaan ruokaa, kyseenalaistammeko sen terveyttä? Kun yövymme pois kotoa, kyseenalaistammeko talon kunnon? Emme. Eikä välttämättä pitäisikään. 
Silti koko ajan tulee uutisiin infoa miten pohjavesi sisältää enemmän lääkeaineita kuin paikallinen narkkarisi, joten kyseenalaistatko median luotettavuuden, vai sen, että ihmiset ovat niin typeriä, että kusevat sinne missä elävät, niin sanotusti. 

Miten kukaan voisi kuvitella maailmaa hyväksi paikaksi, tai edes paikaksi jonka voisi vielä pelastaa, jos meidän vesistöt on täynnä hormooneja ja lääkkeitä ja vaikka mitä. Koska eihän me onneksi vettä tarvita kun elääksemme ja sillee. Pitää olla jokin mennyt pahasti vikaan ihmisten jalostuksessa, kun tälläiset asiat on huolenaiheiden häntäpäässä.

Tälläisinä hetkinä kuvaukseni Suomesta sopii kyllä koko maailmaan, ja niille jotka ei tätä kuvasta tiedä, niin se menee näin: ''Suomi on kuin kaunis, kallis, moderni ja hieno kartano, joka on rakennettu huonolle suo-maaperälle, joka vaikuttaa radikaalisti talon kuntoon, ja perustuksiin. Vaikka tämä ongelma tiedetään, kukaan ei korjaa maastoa, vaan kunnostaa ja sisustaa ainoastaan taloa. Ja aina kun talkkari yrittää sanoa asiasta, laitetaan sormet korviin ja lallatetaan päälle''.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)