NÄYTÖT

syyskuuta 22, 2014

McPaska's

Onko nälkä?
Lupailin jo Nugetti on mitä? -aiheessa kirjoittaa myöhemmin pelkästä mäkistä, ja tässä se lupaus tuli ainakin melkein toteutettua. Meinaan aiheena on niin mäkki kuin yleisesti pikaruoka.

(Kuva vuodelta 2009 mäkkäristä. Tämä oli ennen nykyistä kohta kuusi vuotista mäkkitaukoa. Juustohampparin sämpylä sieminillä oli kuvan arvoinen pettymys).

Ärsyttää ihan sairaasti pikaruokaloiden yleistyminen. Niinkuin Purkauksessa mainittu, kaikilla rautatieasemillakaan ei ole enää mitään paikkaa missä voisi syödä ilman sydärin pelkoa, ei toivoakaan oikeasta ruoasta.
Tätä menoa maailma on mäkkäri, ja LIIKAlihavuus normaalia. Ihmiset elääkin enää kolmekymppisiks, ja samoihin aikoihin alkaa tuhoutuu kaikki muukin, mihin pikaruokalat ovat sekaantuneet, kuten luonto.
Muutenkin ihmisiä kusetetaan houkuttelevimmilla annoksilla, kuin mitä se ruoka oikeasti on. Kuva asiasta löytyy alempaa. Tämäkin on itse asiassa asia josta olen kirjoittanut, ja tehnyt adressin asiasta. Käy kurkkaamassa kys. merkintä tästä. 

Mieti näitä muutamaa asiaa vielä mitä mäkki- ja roskaruoka yleensä sisältää.
Esim mikään ei auta massatuotannon leipiä ja sämpylöitä kuten ammoniumsulfaatti. Valitettavasti mikään ei myöskään lannoita maaperää tai tapa ötököitä yhtä hyvin. 
Pikaruokalat käyttävät lihan makuun, tai/ja leipien pehmuuteen kysteiiniä, mikä on syntesioitu ihmisen hiuksista, tai ankkojen sulista.
TBHQ -lisäainetta löytyy McDonaldsin menusta 18 eri tuotteesta, ja se saattaa johtaa kuolemaan (lethal), mutta älä huoli, FDA sallii kemiallisen osan olevan vain 0,02 prosenttia ruoan öljystä ja rasvasta.
Synteisoituja kovakuoriaisia käytetään värjäämään ruokia, etenkin lihaa, punaiseksi.
Löydät orgaanisen yhdisteen (valmistettu puun massasta), melkein jokaisesta pikaruokalan ruoasta. 

McNuggetsit ovat täynnä dimetyylipolysiloksaania, eli silikoniöljyä, jota usein käytetään piilolinssien ja muiden lääketieteellisten asioiden luomisessa.
Eikä tämäkään riitä nugettien ällöyteen, vaan ne pitää vielä tehdä jostain pinkistä mönjästä!
Näitä löytyy ja aivan liikaa... Onko vielä nälkä?  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)