NÄYTÖT

helmikuuta 24, 2014

Kiskis: Kaveri

 
Ensimmäisenä Regular stuff aiheena on kissani Kaveri. :)

Nimi
Kaveri sai nimensä inside jutusta. Ystäväni kämppä oli todella likainen, joten hänellä oli paljon banaanikärpäsiä, joten aloimme heittää läppää että ne ovat hänen kavereitaan. Samoihin aikoihin sain kissani, joten tämän nimeksi tuli Kaveri.

Muita nimiä mitä oli mielessä, oli Lemmiwings joka olisi ollut sarjasta South Park. Toinen mitä mietin oli Bat, koska pentuna Kaveri näytti ihan lepakolta.

Kun hankin Kaverin en ollut nähnyt kuvaa hänestä etukäteen, kasvattaja sanoi vaan puhelimessa että: ''Se on sit tosi ruma''. Hiukan epäluuloisena mentiin kuitenkin paikanpäälle. Kasvattaja kertoi että kissa oltiin melkein jo myyty eteenpäin, mutta kun mies näki kissan, sanoi ettei haluakkaan tätä.

Synt. 27.04.2011
Kun näin tämän kissan, ja sain tietää että on synttärit samana päivänä, tiesin että hän kuuluu meidän pikkuperheeseen.
Kaveri on ensimmäinen oma kissani, ja tämän laumani vanhin yksilö.

Luonne:
Kaveri on todella sosiaalinen, hän haluaa aina ensin haistella uutta ihmistä ennekö hyväksyy tämän silitykset. Kaveri osaa noutaa, ja tuoda lelun takaisin. Tosin sekin toimii vain tietyillä leluilla, ja ilman taustahäiriöitä. Tästä on todistevideokin. Kaveri ymmärtää kiellot hyvin, mutta ei aina halua niitä totella. Eli on myös itsepäinen persoona, niinkuin moni kissa on.

Kaverin väritystä on sanottu kilpikonnaksi. Se on mustaa, tummanruskeaa, vaaleanruskea ja vähän valkoista.
Kaverin silmät ovat vaaleanvihreät, ja aika isot hänen päähänsä:D
Kynnet ovat vaaleat ja yksi musta, nenä ja anturat mustat, viikset ovat myös mustat, paitsi pari valkoista. Kaikki nämä tekee Kaverista vaikean kuvattavan.

Kaveri tulee sänkyyn aina kippuralle viereen nukkumaan, ja on helposti ''kumottavissa''.
 Jos niitä kovaäänisiä kiimoja ei lasketa, niin Kaveri on todella suloinen. Ei pure, eikä hyöki. Tai no silloin kun nauttii liikaa, ja kehrää hulluna alkaa vähän näykkii, mutta lopettaa kun kieltää.
Lemppari viihteet hänelle on valot ja varjot. Menee ihan sekaisin laserpallosta ja valoheijastuksista seinillä.
Kaveri tykkää käydä ulkona valjaissa, ja ymmärtää siihenkin liittyvät ''komennot'', kuten ulos, odota, sisälle. Kaveri myös tykkää leikkiä vedellä, eikä vettä säikähdä, ellei se tule suihkepullosta.

Rakas <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)