NÄYTÖT

helmikuuta 28, 2014

I hate Russia

Ystäväni linkkasi minulle noin 45min kestävän dokumentin siitä, minkälainen Venäjä oikeasti on. Eli homofobiaa täynnä oleva maa. Linkki dokumenttiin.
Pari asiaa mitkä on pakko jakaa:

Alussa mies joka toimii ''Venäjän vanhemmat'' yritykessä, kertoo miten haluaa puhtaan maailman, ilman homoja. Siellä on homofestivaalit menossa, ja heidän järjestönsä menee antamaan lahjapusseja sisään meneville. He esittelevät itsensä järjestäjinä, ja lahjapussista löytyy saippuaa, köyttä ja viesti jossa lukee jotain tämä tyylistä: ''Puhdista maailma homoudesta ja tapa itsesi''

 Hän myös juttelee ystävänä kanssa ajomatkalla paikalle siitä, miten epävakaita homot ovat, kerta hyppivät alas silloilta. Ei taida idiootti tajuta, että se on se homofobia mikä ajaa ihmiset sinne sillalle.

Venäjällä vain 1% homoseksuaaleista pystyy elämään omana itsenään. Muut eivät uskalla kaiken sen homovihan takia, mitä maassa on. Järjestöt oikeasti jahtaa homoja, kuin saalista tai riistaa, iha huvin vuoksi.
Myöskin eivät tajua eroa homoseksuaaleilla ja perofiileillä, käyttävät näitä kahta synonyymeinä toisilleen.

Toinen järjestö toimii pedofiileja vastaan, houkuttelevat homoja asuntoonsa, nöyryyttävät, pilkkaavat, hakkaavat, ja ottavat videolle koko tapahtumat. Kusen kaataminen niskaan on ilmeisesti joku rutiini.
Videot laitetaan nettiin, jossa ihmiset käyvät kuin sairaat paskiaiset katsomassa näitä nautintoonssa.

Yksi uhri jäi hyökkäyksen alla toisesta silmästään sokeaksi. Dima sanoo kameralle; ''Meitä vastaan on alkanut sota'', eikä se ole liioittelua.

Vasta 15 vuotta sitten, homoseksuaalisuus otettiin pois mielensairauksien listalta. Mutta nyt on uusi laki, joka periaatteessa sanoo että homoseksuaalisuus on väärin. Sanoja kierrellen tietenkin. 
Myös uskonto puolelta tulee lisää paskaa niskaan. Arvostettu pappi sanoo että homoavioliitot tarkoittaa maailmanloppua. Hän myös vertaa pedofiilejä homoseksuaaleihin samana asiana.

Ei riitä sekään, että kirkko levittää homofobiaa, mutta myös virkavalta. He eivät ota kiinni, tai edes yritä ottaa kiinni niitä ihmisiä, jotka tekevät näitä viharikoksia. Niin ja Venäjällä ei edes ole lakia homoihin kohdistuvasta viharikoksesta, jos siitä jää kiinni, se on ennemminkin huliganismiä.

Mielenosoituksia ei hyväksytä, joten he voivat pitää laillisia ''yhden ihmisen mielenosoituksia''. Poliisi pysäyttää senkin, sanoen että toinen tyyppi on liian lähellä (matkaa pitäisi olla 150m)...

Aiemmin mainittua järjestöä pedofiilejä vastaan, kuvataan suunnittelevan seuraavaa uhrin ''haastattelua'', nainen sanoo rennosti: ''Pilataan elämä niinkuin yleensä''. Yhdeltä kysytään miksi tekee tätä, vastaus on että haluaa tehdä jotain hyvää.

Vaikka joukossa on hyviäkin ihmisiä, se pieni määrä ei voita virkavaltaa, ja enemmistöä homofobioisista ihmisistä.

Luulempa että tämä on Venäjän loppu, eikä kyllä haittaisikaan. Voisi ottaa kaikki hyvät ihmiset pois Venäjältä, ja tehdä uuden Tšernobylin. I don't even care. Tästä päivästä lähtien, Venäjä kirjoitettakoot pienellä v:llä.
Lainaten Pocahontaksessa laulettua laulua, tämä on venäjälle: ''On villejä! Villejä!, ei ihmisiä lainkaan, villejä! Villejä! Rannoiltamme pois''

2 kommenttia:

  1. Se on kuule semmonen homma, että penis on suunniteltu ja kehittynyt menemään naisten pilluihin, eikä mihinkään helvetin miehen perseeseen. Propsit venäläisille, hyvän asian puolesta toimijoille! Homous on vakava sairaus, josta jos ei parane, puolestani kuolkoon. terv. mike

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tää on joku vitsi, ei voi Suomesta löytyä yhtä suvaitsematonta porukkaa? Sä just todistit kaikille lukijoille kuinka tyhmä ja sairas voi ihminen olla. Voisin sanoa että sinun kaltaisesi saastunut paskaperse voi mennä sinne venäjälle asumaan. Kuulut maahan joka pian tuhoutuu.

      Poista

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)