NÄYTÖT

helmikuuta 17, 2014

Epäreilu tuomio

Ystäväni Laura (nimi muutettu) oli kavereidensa kanssa istumassa iltaa Tampereen keskustassa sijaitsevassa Fat Ladyssä. Hänen ystävänsä lähtivät, ja näin hän jäi yksin baariin. Laura näki tiskillä pari tyttöä, ja meni heidän kanssaan juttelemaan. Ilta alkoi jo näyttää paremmalta, kunnes näiden uusien tuttavuuksien kaverit / tyttöystävät tulivat paikalle ja olettivat että Laura yrittää iskeä näitä tytsyjä.
(Kutsutaan näitä väkivaltaisia raivo tyttöystäviä nyt vaikka väkkäreiksi.)
Eli väkkärit kaataa Lauran maahan ja alkaa lyömään, ja noin muutenkin käymään päälle. Portsari kattoo että hei, tappelu! ja heittää Lauran ulos baarista. Pelkästään tämä oli jo mielenkiintoinen seikka, mutta jatketaan.

Laura lähtee itseänsä keräillen kävelemään pois baarista, miettien jo kotiin lähtöä, kunnes tajuaa että nämä neljä (ellei useampikin) väkkäriä seuraa häntä.
He saavuttavat Lauran, ja alkvat kuristamaan, hakkaamaan ja repimään hiuksia Lauran päästä ja laittavat tämän laukkuun. Lähettävät jopa Lauran tyttöystävälle viestin, tyylillä että: ''Älä odota, meen naisiin''.
Väkkärit soittivat poliisin siihen, väittäen että Laura olisi yksin hyökännyt näiden neljän väkkärin kimppuun. Kun poliisit tulivat ja yrittivät rauhoitella Lauraa, oli tämä niin shokissa, että huitoi kaikki kädet itsestään mitkä tunsi, näin myös poliisin kädet. Laura vietiin putkaan.

Seuraavana päivänä Laura meni tekemään rikosilmoituksen asiasta, mutta tiskillä ollut poliisi neuvoi Lauraa olemaan kirjoittamatta sitä, koska hänellä ei ollut todistajia, yms. Joten rikosilmoitus jäi kirjoittamatta.
Myöhemmin käy ilmi, että väkkärit ovat tehneet rikosilmoituksen Lauraa vastaan!
Oikeudessa ei Lauran puolta katsottu ollenkaan, koska hän ei ollut tehnyt rikosilmoitusta. Oikeudessa siis puittiin vain väkkärien vammoja, jotka olivat tietysti minimaaliset verrattuna Lauran kuristusjälkiin yms. Laura hävisi tämän oikeuskäynnin.
Vielä personal comment ''Lauralta'' tähän perään:
''Joudun korvaan yhteensä jonkun 600e, et silä viissiiin! Suomen laki! I love it! Paskalaitos saatana!''

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)