NÄYTÖT

lokakuuta 21, 2013

Vihreä Dösä

Tälläinen nopea sananvaihto; Miksei julkista liikennettä lisätä? Tai oteta kokonaan käyttöön pienemmillekkin paikkakunnille? Saataisiin vihreyttä lisää ja autoja ei ehkä olisi sitten niin paljoa.

Pelkästään sekin auttaisi pienissä paikkakunnissa, että aamulla menisi kaupungin läpi bussi (noin. klo 7.30) ja yksi bussi joskus 12:sta päivällä, ja sitten vielä siihen aikaan ku ihmiset pääsevät töistä/koulusta. Moni varmasti siinä vaiheessa menisi mielummin sillä bussilla kuin maksaisi bensaa parin kilometrin matkan takia.

Niin pienellä muutoksella saisi kuitenkin niin paljon aikaan, myös työllistämisen kannalta. Miksei tälläinen asia ole tärkeimpien asioiden kärjessä? Miksei eduskunnassa keskitytä tälläisiin asioihin baarien aukioloaikojen sijaan? HUOH

(Nyt kun sen baarien aukioloajan mainitsin, niin sekin on niin tyhmä lakialoite taas että huhhuh, jos baarit menee jo kahdelta kiinni, ihmiset menevät enemmän jatkoille, tai ei lähde ollenkaan baariin vaan pitää kotibileitä. Sekö on sitten sitä rauhallisempaa aikaa? V*tun Räsänen)

Ja näin saaste asioista puheenollen, onhan se totta että ne bussitkin vie bensaa ja saastuttaa, mutta mielummin yksi bussi kuin kymmenen autoa.
Eikä sillä ole pahemmin mitään väliä mitä me tehdään täällä maassa meidän ilmaston suojelemiseksi kun taivaalla menee kolmessa eri tasossa lentokoneita, jotka saastuttaa niin sairaasti?

2 kommenttia:

  1. Jos kylällä on pituutta pari kilometriä niin tuskin bussia tarvii. Kyllä laiska pitää olla jos autolla pitää mennä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jos kylällä oliskin sen pari kilsaa pituus niin sit se olis jo eri asia. Mutta on niitä _paljon_ pidempiäkin kaupunkeja, joissa ei julkista liikennettä ole.

      Poista

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)