NÄYTÖT

lokakuuta 17, 2013

The puhe

Facebookissa pisti silmään hieno tilapäivitys ala Matti:
''Taas kyllä pakko vähän avautua, että mitäköhän taas...
Moni itkee, kuinka takapajula tää kotisuomi on, mutta tultiin täällä sitten hybessä vähän jäljessä tai ei, niin aikamoisessa pikkujenkkilässä asutaan.

Oma kulttuuri on haudattu jo aikoja sitten jonnekin maan alle ja massaväestö tankkaa kurkusta alas ties mitä ulostetta, mitä se saarioinen vain mainostaa äidin tekemänä ruokana. Mua suoranaisesti hävettää kattoo tätä nykyistä tilannetta. Meillä on puhdasta luontoa kaikkialla ympärillä, jota hyödyntää. Ihmiset silti jossain kouvolassakin ostaa kananugettinsa ja makkaransa Siwasta ja polttopuunsa Teboililta, samalla kun syövytetään aivoja jollain ulkomaisella tv-roskalla, Big Brotherin ja muiden huippusarjojen ääressä. Kyllä joku vanha nationalistikin kääntyis haudassaan.
Ne "böndet" tuolla kaukana pohjosessa sentään elää terveellisesti. Joku cityhipsteri, joka on ottanut mäkkärin juustopullat ja nykyisen elintarviketeollisuuden ja ulkomaisen, vammasenkin massavillityksen omakseen, voi taas kattoo sitä omaa elämäänsä vähän isommasta perspektiivistä ja kasvaa pikku hiljaa aikuiseks. On paljon asioita, jotka ei ole kannattavia, vaikka ne oliskin "siistejä" tai hyvänmakusia, yms.
Kehitys tuntuu joissain asioissa menevänä ihan väärään suuntaan..''

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)