NÄYTÖT

lokakuuta 22, 2013

Nugetti on mitä?

On aika surullista, että etenkin suomessa menee ruokaa ostaessa hinta terveellisyyden edelle. Ei kaikilla, mutta liian monella.
Esimerkiksi nugetit kuuluu perus köyhän/opiskelijan ruokavalikoimaan liiankin usealla. Olisi silti kaikkien hyvä tietää että, mitä ne nugetit oikeasti sisältää.

Tutkimus on tehty amerikassa, jossa kahta eri ravintolan nugettia verrattiin, ja saatiin tietää että: Ensimmäisen tutkimuskohteen sisällöstä vain puolet oli varsinaista kananlihaa. Loppuosa oli muista osista, muun muassa rasvasta, verisuonista ja hermoista, tehty sekoitus. 
Toisenkaan nugetin sisältö ei mieltä ylentänyt, sillä lihaa siitä löytyi vain noin 40 prosenttia.

Miettikää että tätä syötetään lapsille? Miettikää että itsekkin syötte näitä? Eli mitä nugetit sisältää? No esim. Luujauhoa, rustoa, vaahdotusainetta, nahkaa, hermokudosta, rasvaa, verisuonia.. jne periaatteessa kaikkea mikä kanasta lähtee irti.
Eli muista, että aina kun syöt sitä nugettias, joku kovempi, tai tiukempi kohta, on jotain yllämainituista.

Tää on yks näistä asioista, joissa vituttaa sairaasti se, miten raha voi mennä (tässä tapauksessa:) terveyden edelle? Miten musta alkaa tuntua että kaikki paha tässä maailmas, on jotenkin rahan syy..

Mutta, miten korjata asia? Nugetit boikottiin? ja kaikki 'halvat' lihat samalla? No saahan sitä yrittää. Pahin asia tässä kuitenkin varmaan on se, että niistä on tehty niin hyvänmakuisia, että kaikki haluaa niitä ostaa, ja mielummin sulkee silmänsä, peittää korvansa mutta avaa suunsa tälle todelliselle onglmalle. Ongelma on omalla tavallaan suuri, ja se pitäisi ihmisten tajuta.
Niille joiden silmät avautu?: Ensimmäinen askel varmasti olisi olla ostamatta tätä paskaa.


"Vasta kun viimeinen puu on kaadettu, viimeinen joki myrkytetty ja viimeinen kala tapettu, silloin he huomaavat ettei rahaa voi syödä."

1 kommentti:

  1. Sen jälkeen kun itse luin uutisen samasta aiheesta, ei ole nugettit maistuneet. Tee ihan oma osio niille pikaruokaloiden nugeteille, koska ne ovat vielä ällömpiä! Odottaen innolla -Boikotoijjja -92

    VastaaPoista

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)