NÄYTÖT

marraskuuta 27, 2014

Kuolemantuomio

''Tuetko kuolemantuomiota vai et?''
Vaikea kysymys ja vuosien varrella muuttunut mielipiteetkin asiasta.

Jos oltaisiin Usassa tai Kiinassa, niin en välttämättä tukisi kuolemantuomiota, koska sehän on vain helpotus tälle kriminaalille. Mutta 30 elinkautista ilman mahdollisuutta ehdonalaiseen voisi toimia. Pidetään mulkivisti lukittuna ja kärsimässä, laitetaan oikeasti maksamaan teoistaan (toki riippuu vankilasta, jos edes on vankila eikä sellanen viiden tähden hotelli mitä jossain päin tarjotaan).

Miksi Usa ja Kiina tuli mieleen? Koska näissä maissa kun annetaan rangaistuksia, niin nehän istutaan. Saat esim. Suomessa 4 vuotta taposta, oot takas kaduilla 2 vuoden päästä, mutta jos saat sen 30 elinkautista Kiinassa nii sähä vittu istut sen!
Täällä ollaan liian lepposia, eikä oikeita tuomioita oikeastaan anneta ollenkaan. 

Missä tilanteissa tukee kuolemantuomiota? Ei saisi olla mitään mahdollisuutta, että tämä karkaisi vankilasta tai jatkaisi tekojaan siellä ollessa. Jos jatkaa ja karkaa nii sais kuolla pois vaan. Muut vangit kärsii, omaiset kärsii, yhteiskunta kärsii, ja ehkä jopa itse mulkvisti kärsii. 
Off with his head!

Eli tilanteesta riippuen kyllä ja ei. 

Aiheeseen liittyisi kyllä toinenkin aihe mistä voisi kirjoittaa, meinaan vertaus vankila-oloihin ja esim. vanhusten oloihin. Lähihoitajat hoi, ottakee yhteyttä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)