NÄYTÖT

marraskuuta 28, 2013

Spok

Ihmisen tyhmyyden voi nähdä monesta eri asiasta. Luulee kevyt kokiksen olevan terveellistä, koska siinä on sana 'kevyt'. Yleissivistyksen puutteesta (mihin itsekin kuuluu aika ajoin). Pelkästään feissarimokia lukiessa alkaa päätä särkeä! Mutta se, että jotkut laittaa tyhmyytensä kaikkien näkyille: kasvoilleen... sitä ei voi millään ymmärtää.

Tietenkin kauneus on katsojan silmissä, ja kaikilla on oikeus näyttää miltä haluaa. Mutta niinkuin
moneen kertaan täällä blogissa olen sanonut, ja tulen sanomaan: liika on liikaa.

Ihmiset usein haluaa korostaa sitä, minkä tietävät/luulevat heille sopivan. Joskus se toimii, ja joskus ei. Silloin kun se ei toimi, se menee tähän tyhmyyden puolelle.

Yksi ''teinivillitys'' mitä en ole ymmärtänyt oli tämä että superohuet kulmat, mutta kunnon pallot noihin päätyihin.. Ei ne nyt voi oikeasti luulla että noi näyttää hyvältä? Yleensäkkään ylimenneissä kulmissa.. 


Toisaalta ylemmät kuvat ei ole edes niin kamalia vielä, kun alkaa miettiin näitä jotka sheivaa omat kulmansa pois, ja piirtää ne tilalle, täysin erillailla, kuin miten kulmaluu (?) siinä menee.
toisaalta jos sellaiset kulmat haluaa niin ok, ja ketä me nyt ollaan tuomitsemaan.

Tääkin on niin kakspiippunen juttu, koska toisaalta ärsyttää että eikö nää ihmiset tajua miten tyhmältä ne näyttää näissä kulmissaan. Mutta toisaalta tälläisellä asialla ei ole mitään väliä, ja niinkuin jo sanoinkin kaikilla on oikeus näyttää miltä haluaa.

Joten tämä nyt ei ollut valitusblogin valitusaihe, enemmänkin tälläistä mietiskelyä.
''You are beautiful, no matter what they say'' ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)