NÄYTÖT

marraskuuta 24, 2013

Spoiled brat

Ärsyttää hemmotellut kakarat todella paljon, ja tietty kun nämä kakarat ärsyttää, silloin ärsyttää myös heidän vanhempansa.

Näitä tapaa rikkaissa perheissä, missä vanhemmat eivät osaa sanoa ''ei''. Ja kun rahaa on, niin ajatellaan että on ok antaa lapselle kaikki mitä tämä toivoo. Saatetaan jopa luulla, että se on hyvä asia ja tekee lapsesta onnellisen.

Mikä on todellakin väärin ajateltua. Tämä tekee lapsista itsekkäitä ja ylimielisiä. He eivät opi kunnioittamaan sekä arvostamaan sitä mitä heillä on. Kiitollisuuden taju, sekä asoiden arvo menee iha ohi mielen. Vingutaan uudempaa älypuhelinta kymmenen vuotiaana, tajuamatta arvostaa sitä että edes on puhelin! Ja niin edelleen.

Elämässä kuitenkin eniten iloa saa, kun osaa arvostaa joitain pieniä asioita. Arkisia asioita. Joten jos lapsi kasvaa kakaraksi, eikä opi näitä pieniä asioita arvostamaan, häneltä menee paljon ohi. aina vain etsien kalliimpia asioita, päätyen kullankaivajaksi (''gold digger'').


Tämä on yksi esimerkki siitä, että rahalla ei saa mitään hyvää aikaan. Rahalla ei voi ostaa hyvää äitiä/isää, rakkautta, onnea itselleen, saati sitten sille lapselle.

Aiheeseen liittyy toinen asia mikä ei mene ymmärrykseen. Ihmiset jotka saadessaan lapsen, palkkaavat päiville lapsenvahdit, sekä illalle yöhoitajat. Sysää lapsen toisten kasvatettavaksi.. Miksi on hankkinut lapsen jos ei sitä aio kasvattaa?


Kaikella pahalla tälläset ihmiset sais painua helvettiin, ja lopettaa näiden kakaroiden tekemisen. Niistä on vain muille harmia, ja kerta vanhempiakaan ei kiinnosta niistä huolehtia, kukaan ei menetä mitään! Kaikenlaisista ihmisistä sanotaan että, ei pitäisi lapsia hankkia. Nämä ovat yksi niistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)