NÄYTÖT

helmikuuta 29, 2016

Gta - Vinkit tehtäviin

Okei jowishaten aiheesta aika paljon eroava aihe, enkä tälläisiä muuten harrasta mutta Gta aiheita on ollut muitakin jo, ja nyt on kuitenkin karkausvuosi ja 29 päivä. Joten c'moooon.
Lue aikaisemmat: Franklin, Michael, sekä Trevor.
Voi olla että moni pelaaja nämä jo tietää, mutta jakoon. Tähän sarjaan kuuluva aikaisempi aihe on Gta - Vinkit pelatessa. Lue se painamalla tästä.

1. Bagger & Ztype
Reposession tehtävässä säästät paljon aikaa jos ammut moottoripyörän omistajan sen ollessa vielä pyörän selässä, aidan toisella puolella.
Ztype tehtävässä et saa poliiseja perääsi, jos tapat Ztypen omistajan parkkihallissa, näin pääset lentokentällekkin nopeammin.


2. Chumash tehtävä
-Mr. K:n kidutus tehtävässä pääset tehtävän loppuun paljon nopeammin, kuin mitä tehtävä vaatii.
Voit joko pelata tehtävän neljä erillistä kidutus sessiota ja sitten tappaa Jahavin. Tai, kun Michael ja Dave ovat Chumashissa, voit ampua punapaitaisen parrakkaan miehen, ja näin skipata puolet tehtävästä.
Toki ekoja kertoja kun peliä pelaat, niin kannattaa ne kaikki osiot vaan pelata, mutta meillä jotka on pelin mennyt läpi sen 20 kertaa, ei ole pahemmin väliä :)


3. Father / Son Tehtävä
Tehtävä missä Jimmy yrittää myydä yachtin. Heti tehtävän lopulla kun Jimmy ja Franklin ovat takaisin autossa, voit heti kääntyä ympäri ja ajaa Los Santos Customsiin. Säästyy jälleen paljon aikaa, ja kun dialogi loppuu, pitäisi sinun sinne kääntyä joka tapauksessa. Myöskin, jos ns, hyppäät ylätieltä rantatielle, säästät jälleen aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)