NÄYTÖT

lokakuuta 27, 2015

Tosi-tv 2

Paratiisihotelli - Pointti oli? Ohjelma joka rikkoo luottamuksia tietenkin.

Enemmänkin parasiittihotelli. Pistetään ruudun eteen aivopieruja jotka kännäävät ja sekstaavat keskenään, ja tästä sitten tavalla tai toisella muodostuu sarja? Ei näin. Miten olisi klamydiahotelli? Tai that_bitch_slept_with_my_man_hotelli?
Tottakai se on se draama millä saadaan katsojalukuja, mutta mites aivosolut? Mielenterveys? Hyvät roolimallit? Tuskin tuottajat tietää, että tv-ohjelma voi olla ihan terveellistä katsottavaa ja samaan aikaan tuottaa hyvät katsojaluvut. Tuottajat, käyttäkää sitä mielikuvitusta. Älkää sitä puolta itsestänne minkä pitäisi olla hoidossa purkamassa asioita terapiaan, ei reality-ohjelmien luontiin.

Hottikset - Itsekeskeisyydellä ja omahyväisyydellä ei ole rajaa.

Etenkin porukan Daniel on niin täynnä itseään. ''Olen täydellinen, jumalallinen'' -sori et ole.
Tälläkin kaikkien vihaamalla ''hottiksella'' oli sentään jotain järkevää sanottavaa, kun toivoi deittinsä pukeutuvan ilman herutusvaatteita eläinpuistoon. Siellä kun on niitä lapsiakin. Ei siis täysin menetetty tapaus?

Tommille tiedoksi että silloin ei ole kasvissyöjä jos syö kanaa, silloin on vain jättänyt punaisen lihan pois. Myöskin, harrastus on jotain mitä harrastetaan. Se voi olla urheiluharrastus, lukeminen tai vaikka askartelu. ''Ei oo aivokapasiteetti laskenu vaikka mä siellä kuvien eessä oonki'' -Niin siis kameran ;>

Kamala ajatella Tampereelle muuttoa, kun miettii miten pinnallinen mies (ja useampikin) siellä tallustaa samoja katuja. Hohtokeilaus deitti Astakin oli hyvässä kunnossa oleva timmi naikkonen, niin eiköhän tältäkin olisi saanut ''leikata läskiä pois''. Myöskin Tommin kommentti siitä, että naisten pitää olla paremmassa kunnossa kuin miesten, kertoo aika paljon Tommista. Toivotaan ettei törmätä.

Martan mielestä hyvä deitti päättyi siihen, koska hän tykkää sipseistä, mutta mies tykkäsi karkeista. En aio edes kommentoida sitä miten lapsellista tämä on, vaan otan toisen pointin esiin: Eikö se voisi olla ihan hyvä asia? Martta saisi syödä lempisipsejään koko pussin, ja mies saisi pitää karkkinsa. Win-win?

Suomen täydelliset venäläisnaiset - Mikä tekee heistä täydellisiä? Ei mikään.

Ikuinen tosi-tv aiheeseen liittyvä kysymys: Miksi tästä on pitänyt tehdä sarja? Venäläiset ei ehkä muutenkaan ole mitään rakastetuimpia ihmisiä suomalaisten mielessä, niin miksi sitä pitää pahentaa pumpatuilla, leikatuilla bimboilla? Katsojaluvut nousee huimasti kun laitetaan jotain vihaan liittyvää pyörimään telkkuun. Mutta niin tosin nousee verenpainekkin.

Hyvä puoli sarjassa oli/on se, että suurimmalla osasta naisista on sentään työt, eikä olla edustamassa kullankaivaja stereotypiaa. Kiva myös, että suomen venäläispopulaatio on ottanut kantaa ja kertonut ettei saisikaan ajatella kaikkien venäläisten käyttäytyvän näin.

Kuitenkin sarjan naiset eivät ole mitään idiootteja, toisin kuin hottis sarjassa. Enemmänkin ongelma tässä on se, että ''pitikö tästäkin tehdä sarja''.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)