NÄYTÖT

maaliskuuta 28, 2015

Naisen vs miehen elämä

Kummalla sukupouolella on helpompi elämä?
Tässä merkinnässä pitää puhua yleisesti miehistä ja yleisesti naisista. Noted!

Naiset kokevat ainakin enemmän ulkonäköpaineita, ja ne alkaa koko ajan nuoremmilla ja nuoremmilla. Niinkun Lapsuus vai? aiheessa todettiin, lapsilla on nykyään aikaa sen viis minuuttia olla lapsi ja onnellinen sellaisenaan, kunnes media tulee ja kusee niskaan. Miehiellä on toki myös näitä paineita, mutta ei läheskään niin paljon.

Miehillä tunteellisuus on kova pala, yhä jotkut näkee tunteellisuuden miehissä heikkoutena, vaikka se ei mene ollenkaan näin. Mies joka ei näytä tunteita, ei anna muille mahdollisuutta käyttää sitä häntä vastaan. Mutta tunteikas mies on paljon vanhempi kuin macho mies, juuri sen takia että pystyy omaksumaan jokaisen puolen itsestään. Eli vaikka oletus ja stereotypia viittaa siihen, että macho on kovis, ja tunteikas heikko, asia on juuri toisin päin.


Ikuinen kysymys: Kumpi sattuu enemmän, isku munille vai synnytys? Koska kukaanhan ei voi molempia kokea. Tässä voisin täysin puolueettomana sanoa että synnytys. Kumpaakaan näistä en ole kokenut, mutta se on vain loogisempi vaihtoehto.
Toki asia on sama kuin kysyisi kumpi sattuu enemmän, lävistys vai tatuointi? Se on erillaista kipua, sekä riippuu henkilöstä.
Potku munille on luja, ja lamauttava, mutta silti hetkellinen. Synnytys voi kestää jopa yli vuorokauden. Synnytyksessä paikat repee, ja toinen ihminen tunkeutuu sun kalleuksiesi lävitse.
Potku munille ei tarvitse epiduraalia. Just saying.
 
 Eroavaisuuksia naisen ja miehen elämässä on useita, joten näitä aiheita voi odottaa useampiakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)