NÄYTÖT

lokakuuta 11, 2014

Musa mietteitä

Varmaan aluksi pitää sanoa, että tämä ei ole mikään muiden musiikkimieltymysten vähättely-merkintä, lähinnä vaan sitä, miten ennen musa oli parempaa, verrattuna yli puoliin siitä, mitä nykyään soitetaan.

Ennen laulut oli paljon vahvempia. Ei ollut muuta kuin se laulaja, sekä pari instrumenttia. Ei ollut
kilpailu tv-ohjelmia missä olisi saanut vähän kuuluisuutta, vaan jos olit hyvä, niin sait sen aikaan yksin, ilman realiy-ohjelmia.
Toki tässä miinuksena oli se, että kaikki oikeasti hyvät muusikot eivät ikinä saaneet ansaitsemaansa kuuluisuutta.

Laulajilla ei (tiettyyn aikaan ainakaan) ollut käytössään mitään special effectseja, vaan ainoastaan se oma ääni. Nykyään vaikka olisit kuinka huono laulaja, saadaan äänestäsi hyvä koneiden avulla. Jolloin oikeastaan olet kuuluisa vain ''Swagistasi''.

Yksi tulevaisuuden ongelma, on etsiä käyttäjänimi joka ei ole vielä käytössä. Tämä pätee myös lauluissa. Kaikki hyvät sanomat, ja biitit on jo tehty. Myöskin bändien ja laulujen nimet on jo aikalailla käytetty.

Toki löytyy vieläkin hyvä lauluja sekä laulajia, mutta myönnettäköön että yli puolet nykyajan laulu-bisneksestä on pelkkää julkisuuden havittelua.
Skandaaleja, juoruja ja julkkiskuvia. Vain nostaakseen tämän henkilön stokkia, jolloin siitä saadaan vielä kuuluisampi, eli muka parempi.
Ennen sinua tultiin kuuntelemaan koska olit hyvä laulamaan, ei sen takia että saataisiin tietää miksi olit poliisiasemalla viime lauantaina.

Vanhat laulut ja laulajat kunniaan! Swag- huorat takaisin laulukouluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)