NÄYTÖT

lokakuuta 14, 2014

Julkkis twiitit

Varmasti eniten maailmassa saa arkisissa asioissa paskaa niskaansa: julkkikset.
On helppoa puhua jostakusta pahaa netissä, laittaa hänen seinälleen pari mielipidettä, ja hioo
omaatuntoaan miettimällä että on sanavapaus.
Harvoin tälläisessä tilanteessa miettii sitä, että siellä saattaa olla jopa se itse julkkis toisessa päässä lukemassa näitä kommentteja. Mieti vaikka itse kuinka herkästi otat kritiikkiä, niin mitäs jos sitä tulisi pari tuhatta kommenttia päivässä?

Toki joskus se kritiikki on oikeutettua, ja voi jopa auttaa sitä vastaanottajaa tajuamaan asian erinäkökulmasta, tai ylipäätään tajuamaan asioita. Rakentava kritiikki on jopa hyvä asia. Jos joku käyttätyy säällittävällä huomionhaku menolla, ja mediassa sitä ihmetellään, saattaa julkkis itsekkin alkaa miettimään, ja tämän tuloksena keräämään itseään.
Itsekin olen varmasti loukannut julkkista tai kahta täällä blogissa, mutta yleensä kritiikillä, eikä sillä ''vitun huora'' -haukkumis menolla.
 Se mikä ei ole hyvää, on pointittomat ja ilkeät loukkaukset. Esim. ''Näytät ku perunalta joka ollu kuukauden auringossa'' -Ei hyödytä ketään.

Jimmy Kimmel -showssa, julkkikset lukivat pahimpia tweettejä mitä olivat twitterissä saaneet.
Me kaikki olemme varmasti nähneet näitä ''Dear god, give us 2pac back, and we'll give you Justin Bieber'' -memejä? Ne ovat lähinnä viihdettä lukijalle, mutta miltä se Justinille tuntui? Sen pääset näkemään Mean Tweets kohdasta nro: #2
Tälläinen kritiikki ei ole rakentavaa, vaan pelkästään loukkaavaa. Kukaan ei hyödä siitä mitään, se vain loukkaa jotakuta.
On jännä, kun netissä voit periaatteessa olla kuka tahansa. Harmittaa että niin moni päättää olla idiootti.

Celeb Tweets videot pääset katsomaan linkeistä, mukana varmasti sinullekkin tuttuja julkkiksia. Osa osaa ottaa huumorilla, osa osaa näytellä ottavansa huumorilla, ja osa.. noh.. niin..
Mean Tweets #1
Mean Tweets #2
Mean Tweets #3
Mean Tweets #4
Mean Tweets #5
Mean Tweets #6
Mean Tweets #7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)