NÄYTÖT

lokakuuta 31, 2014

AlkoAgre vol 1

Taas hieno suoritus Suomelta. Täällä selkeesti tykätään keskittyä tärkeisiin asioihin, kun ne oikeasti tärkeät asiat kuten saving the world?? -jätetään huomiotta, ja keskitytään niinkin tärkeään kuin alkoholi nimisiin sanoihin?
Jo Savuna ilmaan -aiheessa saatiin miettiä sitä kuinka, idioottimaista on väittää että tupakka askien värien näkeminen saa lapset tupakoimaan. Nykyään sitten väitetään että alkoholisanat houkuttaa lapsia juomaan?

Onko vanhemmuus hylätty kun kaikki pitää vetää pumpuliks lakien voimalla? Kun me oltiin vielä kakaroita, asiat opittiin kantapään kautta, eikä kukaan IKINÄ saanut ajatukseksi juoda tai polttaa jotain, koska näytti hyvältä. Ajatukset lapsilla juomiseen lähtee asioista kuten ''Et varmaan uskalla juoda tota'', ''Hei äiti on aina hyvällä tuulella kun juo tätä'', tai ''Kaveritkin joi tätä ja kaikki oli ok'', tai haluaa olla pahis, kovis, epänössö, on ihastunut johonkin joka juo, haluaa saada kavereita, haluaa eroon joistain kavereista, haluaa eroon jostain leimasta, haluaa mainetta ja kunniaa ja papukaijamerkin JNE, lista vaan jatkuu ja jatkuu, mutta tietyn värinen tupakka, tai logo pullon kyljessä -ei tätä tee.

Muutenkin päihteetön maailma on liian absurdi käsite. Aina on ollut ja aina tulee olemaan ihmisiä joista osa haluaa juoda/polttaa, ja osa ei halua. Ja jos ikinä sellaiseen ''utopiaan'' päästäisiin, että viina, huumeet ja rööki olisi poissa pelistä, niin aina joku keksii jonkun uuden tavan, esim. m.pähkinät, sienet ja liimat. 
Miksi? Koska jos osoitat liikaa tietä siihen mikä on oikein, se toinen suunta alkaa näyttään paremmalta.

Takaisin tähän alkoholilaki -asiaan!
Onko edes mietitty kuinka moneen asiaan tämä vaikuttaa?
Alkoholijuomien nimiin, baarien nimiin, mainoksiin, sivutuotteisiin ja entäs alko?
Niin paljon vaivaa oikeastaan turhasta syystä, kun se aika ja raha voitaisiin käyttää johonkin millä on oikeasti jotain m-e-r-k-i-t-y-s-t-ä-! 

Koska saataisiin mielenterveydeltään tasapainoisia ihmisiä sinne päättään suomalaisten elämästä?

Mietitään vaikka tätä Jack Daniel's paitaa/hupparia, jonka moni omistaa. Onko nyt laitonta pitää näitä paitoja päällään? Koska joku lapsihan saattaa saada rebel-ajatuksia, kun tälläinen pyöräilee ohi.  
Kivat niillekkin markkina-myyjille, joilla puolet valikoimasta on juurikin näitä Jack Daniel's- vaatteita.
Kivat myös sille kaikelle muulle, rekoista, sivutuotteisiin, minkä pitää muuttua, näinkin turhan asian takia.

Nyt tuntuu että on yhdelle päivälle paasannut tarpeeksi, mutta tämä aihe ei ole ohi vielä, koska myöhemmin aiheesta tulee vielä kollaasi, jossa kuulemme muutamaa suomalaista ja heidän vahvaa mielipidettään asiasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)