NÄYTÖT

kesäkuuta 05, 2014

Kallein on kesä?

Olin tänään Kauahajoen citymarketissa tuuletinta ostamassa.
Tuulettimia myytiin vain yhtä merkkiä, joten valikoima ei ollut suuri. Mutta eri kokoja oli silti paljon. Hinnoittelu vain kummastutti, kun kaikkein pienin (15cm kokoinen) maksoi 19.90e, siitä vähän isompi (23cm kokoinen) maksoi 29.95e, ja näin eteenpäin. Kallein taisi maksaa 70euroa.

Ensinnäkin, nämä hinnat on hirveän isot! Enkä näe miten pieni puhallin voi mennä pariin kymppiin hintansa puolesta. Mutta sitten aloin katsomaan 23cm kokoisia vähän tarkemmin, niin parista paketista näkyi miten hintalappu on revitty pois. Yhdessä paketissa se oli vielä jäljellä, ja siinä luki: 14.90e

Siinä sitten mietittiin että onko tämän hinta 14.90 vai 29.95? Pähkäiltiin että ei se voi niin kallis olla, mutta toisaalta siellä selkeästi luki että on.
Noo kassalle päästyäni kysyin että mikäs tämän hinta sitten on, myyjä otti viivakoodista saman lukeman: 29.95e. Myyjä soitti jollekkin kysellen tätä hintaa, ja sai käskyksi myydä tämän minulle tällä 14.90e hinnalla.

Lopputulos: Tuulettimia on jäänyt talvi-ajalta/viime kesältä yli, jolloin niiden hinta on ollut 14,90e. Heti kun kesä on alkanut, on kaikkien hintaa nostettu, ja paljon! Koska kesällähän niitä ostetaan, niin saa samalla rahastettua hyvin.

Aivan järkyttäviin määriin nostettu, rahastuksen merkeissä. Jälleen kerran todistetaan miten raha on huono asia, ihminen on itsekäs paska, sekä myös tämä: Nämä tuulettimet on surkeaa laatua. Juurikin tällä kirjoitus hetkellä tuuletin on tuossa korvan vieressä päällä, ja se rätisee, kolisee, kilisee, ja tärisee! Olisi edes hyvän laatunen niin hinnan voisi melkein ymmärtää, mutta tässä ei edes osat osu kunnolla yhteen, eikä suojaverkot pysy kasassa.

Tänä iltana citymarketin henkilökunta kokouksessa sitte kysytään, että ''Kuka unohti yhden hintalapun pakettiin??! Lähtee muuten palkasta!''

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)