NÄYTÖT

kesäkuuta 20, 2014

Ehdollista??

Kyseinen uutinen, toi taas mukavasti esiin holhousvaltion, eli suomen kurjan puolen.
Kyseisen uutisen ämmä piti koiria ripulipaskasessa pienessä häkissä koko niiden elämän, ei vettä ja surkeaa ruokaa. Eli rääkkäsi näitä koiria, myi eteenpäin ilman kunnon taustatietoja, eli pentutehtailua, eli säälittävää paskaa.
Hän sai tästä ehdollista 4kk ja valtiolle 5 443 euroa. euroa sakkoa. Vaikka hänet tuomittiin monesta: eläinsuojelurikoksesta, kolmesta petoksesta sekä koiranpentujen laittomaan tuontiin liittyen salakuljetuksesta, eläintautirikkomuksesta, eläinsuojelurikkomuksesta, väärennyksestä ja  
väärennysaineiston hallussapidosta... Sai hän silti vain surkeat pari kuukautta ehdollista vankeutta. Ja koska sakkojakaan ei periaatteessa tarvitse maksaa, hän pääsee kävelemään tästä kuin (ironisesti) koira veräjästä.

Suomessa saat pahemmat rangaistukset verojen kiertelystä ja varmaan itsepuolustuksestakin, kuin vakavemmista, joissa uhrina ei ole valtio.

Sanotaan vaikka näin, että jos tämän rikoksen olisit tehnyt kiinassa tai usassa, olisit varmasti saanut ehdotonta, ja sakot jotka kanssa pitää maksaa.
Kiinassa voi saada tuomioita monta elinkautista, ilman mahdollisuutta ehdonalaiseen, ja sähän sit istut sen 900 vuotta, kunnes kuolet! Suomessa suurin piirtein saat tappaa jonkun että saat sen parivuotta ehdotonta. Ja tietenkin 'hyvällä käytöksellä' pääset vapaaks vuodessa.

Esimerkkinä käy myös se lähiaikoina tapahtunut, missä ne psykohullut hakkas nuoren naisen vaan sen takia kun hän antoi (muka) tylysti neuvot mihin heidän ystävä juoksi. Nämä henkilöt hakkasivat ja kiduttivat melkein kuolemaan asti tätä tyttöä ja saivat 4 vuotta vankeutta. Olikohan tämäkin ehdollista? En muista. Mutta neljä vuotta on VITUSTI liian vähän. Kivat olot tytölle odottelemaan että nämä psykohullut vapautuvat ja tulevat kostoretkelle.

Suomen hyvinvointivaltio meno on joku urbaanimyytti. Ainoastaan keskustan porvarilaiset saattaa tuntea olonsa hyväksi täällä, mutta suosittelen syvästi kaikille, että lähtee helvettiin tästä maasta. Itse ainakin aion. F U FINLAND

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)