NÄYTÖT

toukokuuta 13, 2014

Ryppytattoo

Tälläiseen uutiseen törmäsin, ja tuli halu jakaa pari asiaa. (Link)

1. Ensimmäisenä asiana ärsyttää tuo miten uutinen on otsikoitu. Koska ei toi ole mitenkään ''pysäyttävä'' näky. Myöskin, pitääkö niitä kuuluisuuksia raahata tollaseenkin uutiseen, ihan kuin
uutinen ei voisi olla lukemisen arvoinen ilman paria julkkiksen nimeä. On tuhansia vanhempia sekä parempia julkisuuden hahmoja, joilla on tatuoinnit, mutta silti on pakko mainita näitä ärsyttävimpiä.

2. Takaisin tatska aiheeseen, eli toisena asiana mikä tässä ärsyttää, (itse asiassa hyppään vähän sivuraiteille...) On se että moni ihminen joka meinaa ottaa tatuointia, miettii aina että miltä se näyttää sitten 90vuotiaana, ja tämän takia saattaa muuttaa suunnitelmiaan, ja tämä on mielestäni melko turhaa.
Meillä on vain tämä yksi elämä, joten mitä väliä sillä on jos jonkun muotokuva on vuosien varrella rypistynyt, tai et fanitakkaan jotakin, mistä kuvaa löytyy. Ne on muistoja jos ei muuta. Asioita jotka muistuttaa tietystä ajasta elämässäsi (Mikä on hyvä juurikin tuolloin 90v, kun muisti ei enää pelaa!).


Jos se on tärkeää sinulle, luultavasti koko elämäsi ajan, niin ei ole mitään väliä mitä muut ajattelevat! Olet sitten badass mummo.
Tai itse asiassa meidän ikäisten tulevaisuudessa ainoita outoja ovat ne, joilla ei ole tatskaa. Joten jos auttaa tatuoinnin valitsemisessa, niin mieti että otat sen jotta voit kuulua joukkoon 90 vuotiaana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)