NÄYTÖT

elokuuta 19, 2015

Pari sanaa homofobiasta 2

Käsite pari sanaa on selkeästi hukassa itselleni, mutta aina pari sanaa ei vain riitä kertomaan kaikesta siitä väärydestä, mitä vielä 2000-luvullakin ihmiset kohtaavat. 
Lue toki aikaisempi merkintä painamalla linkkiä: Pari sanaa homofobiasta

Katsoin tuossa muutama päivä sitten dokumentin by: Stephen Fry out there, jonka aiheena oli homofobia ympäri maailmaa.
Homoseksuaalisuus on todella väärin ymmärretty homofobian maissa. Se on jotain mihin käännytetään lapsia, se on jotain, mikä turmelee ympärillä olevia, se on jotain likaista sekä väärää. Ovat selkeästi sekoittaneet seksuaalisen suuntautumisen uskonnon kanssa.


Jos ei olisi niin ahdasmielisiä ihmisiä, väärinymmärryksiä, sekä isompien tahojen paasausta, ei homofobiaa varmaan edes olisi. Tässäkin asiassa painaa kulttuuriperintö, mitä vastaan täytyy taistella!

Haastatellessaan Ugandan ministeriä, Apollo Nsibambia. Tämä sanoo että mieluummin miehet raiskaa lapsia "oikealla tavalla'' kuin miehet saisi keskenään rakastella "väärällä tavalla". Hänen mukaansa siis raiskaus on ok, mutta homous ei.

Tietenkin kansalla on vaikeuksia katsoa sumun läpi kun tälläistä paskaa tungetaan naaman eteen. 
On tieteellisesti todistettu, että on olemassa 480 eri eläinlajia, joissa ilmenee homoseksuaalisuutta, mutta vain yhdessä näistä lajeista löytyy homofobiaa. Ihmisissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)