NÄYTÖT

huhtikuuta 02, 2015

Kansikuvat so so so far

Oli jälleen aika uudelle kansikuvalle, sekä ulkoasulle yleisesti, ja tämän myötä päätin julkaista kolmannen aiheen näistä kansikuvista, mitä kaikkia täällä on ollut ja miksi juuri sellaiset tehnyt. :)
Lue ensimmäinen aihe asiasta: Kansikuvat so far
Sekä toinen aihe asiasta: Kansikuvat so so far

Seitsemäs: Tämän kannen kuva on lähtöisin mangasta nimeltä Fang. Mangassa oli monta lausetta mitkä sopivat liiankin hyvin jowishaten ajattelutapaan, ihmisvihaan jne. Tähän kuvaan kuitenkin päädyin, koska se oli laajimmin sanottu. Kannattaa lukea Fangit jos yhtään osuu omaan elämänkatsomukseen tämä.

Kahdeksas: Tässä kannessa toin esiin erillaisuutta ajoissa, 50-luku sekä 2000-luku. Molemmat juovat kahvia, erillaisissa vaatteissa, taustoissa sekä fiiliksissä. Jotkut asiat muuttuu, jotkut taas ei, mutta silti jotkut asiat pysyvät täysin samana. 

Yhdeksäs: Oli vähän erikoinen fiilis päällä kun lähdin yhkseksättä kansikuvaa etsimään. Aiheena oli jokin fantasiamainen / epätodellinen luonnonoikku, ja tähän sitten päädyttiin. Jos kupla edustaa maailmaa, puu edustaa sitä, mikä pitäisi olla luonnonosuus. Se, mikä se on joskus ollutkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)