NÄYTÖT

helmikuuta 09, 2015

Vuoden hyvä työ

Joskus saattaa tuntea, ettei se päivän hyvä työ vain ole tarpeeksi, mutta entäpä vuoden hyvä työ? Ystäväni kirjoitti mielettömästä kokemuksestaan, antaen viestinsä mennä jakoon. Pidämme tämän kuitenkin nimettömänä. :)

1. Eli, mitä siis teit?
Luovutin munasolujani Fertinovan lapsettomuusklinikalla

2. Mistä sait idean?
Idean sain ihan siitä kun selailin netistä keskusteluja ja eksyin lukemaan munasolujen luovuttamisesta:) Itse koin hyvin vahvasti halua auttaa kun olin lukenut monet tarinat siitä kuinka pitkät jonot on lahjamunasoluihin ja kuinka kauan jotkut naiset joutuvat odottamaan että pääsevät edes yrittämään raskautta ja lapsen saantia tällä keinolla. ja päätin siis heti ottaa yhteyttä lähimpään klinikkaan jossa näitä munasoluja voi luovuttaa valitettavasti olin vuoden liian nuori, mutta kärsivällisesti odotin vuoden ja aloitin heti synttäreitten jälkeen prosessin.


3. Mitkä olivat motiivit lähteä tuumasta toimeen?
Motiivi oli ihan puhdas auttamisen halu ja (anteeksi vain) sääli niitä naisia kohtaan jotka eivät muuten voi lapsia saada. Olen sitä mieltä että jotkut ihmiset vain kuuluvat äideiksi ja minusta se on heille suotava.

4.  Oliko prosessi erillainen kuin odotit?
Prosessi oli hyvin pitkä ja omalla tavallaan raskas, tosin lopussa oli ihan huippu fiilis:D Eli hieman pidempi ja raskaampi kuin mitä luulin:) mutta hyvin palkitsevaa.

5. Onko tullut katumisia?
Ei ollenkaan, en kadu sekuntiakaan:D Painoa tuli, vitutti välillä, kipuja, hormoonien piikittämistä ja kaikin puolin kaikenlaisia tuntemuksia laidasta-laitaan, mutta kuitenkin koin itseni älyttömän iloiseksi ja onnelliseksi! niin palkitseva tunne tuli kun kaikki oli ohi ja itseäni harmittaa hyvin paljon kun en saa enään luovuttaa munasoluja terveysriskien takia:( se on maailman parastunne kun tiedät miten onnelliseksi teen jonkun ihmisen:) eikä kaikille todellakaan tule mitään tuntemuksia tai kipuja jne koko jutusta, mutta minulle itselle oli välillä hyvinkin raskasta. Mutta tieto siitä kuinka onnelliseksi joku muu tulee, ja kuinka voin auttaa jotakuta sai hyvin jaksamaan prosessin alusta loppuun asti:D
 
6. Suositteletko?
Suosittelen kaikille naisille tätä juttua! munasolujen luovuttajista on pulaa ja jonot ovat hirmuiset! Älä kuitenkaan lähde mukaan rahan takia vaan ainoastaan halusta auttaa! kyseessä on henkisesti ja fyysisesti raskas prosessi joka vaatii sen että on oikeasti valmis munasolujaan luovuttamaan:) ja suosittelen miettimään asiaa rauhassa ja tutustumaan esimerkiksi fertinovan klinikan nettisivuihin ja kun on oikeasti 100% valmis auttaamaan ja munasoluja luovuttamaan niin ehdottomasti ottakaa yhteyttä näihin klinikoihin ja kyselkää koko jutusta ja hankkikaa vielä enemmän tietoa ja sitten vasta KUNNON harkitsemisen jälkeen menkää antamaan elämä perheeseen joka ei voi sitä muuten saada:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)