NÄYTÖT

helmikuuta 25, 2015

I hate russia 4

En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, koska tämä on ensimmäinen aihe, mistä olen saanut 4 erillistä aihetta. Pitäisi varmaan itkeä.
Aiheita mistä on kolme volumia saatu, ovat Jalostus yksi, kaksi ja kolme. Vihan Väreissä yksi, kaksi ja kolme Ja nyt mukana ovat myös I hate russia yksi, kaksi ja kolme!
Jos mukaan ei lasketa Infoja, kävijälaskurimerkintöjä tai kollaaseja.
Kuvituksen tarjoaa laivareissumme. 

Tiesittekö että venäjä on äänestetty koko maailman 7:ksi huonoimmaksi maaksi. Onko ihme?

En kerennytkään vielä kertoa tapaamisestani venäläisen kanssa viime kesänä Viking Linellä.
Olimme ystäväni Pian kanssa tupakkakopissa, ja juttelimme siinä kahden jätkän kanssa. Rastatukka oli varmaan 26-vuotias, ja hän puhui enemmän ystäväni kanssa, ja tämä siilitukka oli varmaan 21-vuotias, jonka kanssa minä juttelin.
En muista yksityiskohtaisesti tapahtumien kulkua alkoholin takia, ja sen takia että ystäväni puhui mulle koko ajan ruotsia, vaikken sitä osaa (:D)
Mutta muistan jutelleeni tämän siilitukan kanssa. Ensivaikutelmalta ei mikään ihmeellinen heppu. Ystäväni tosiaan jutteli tämän rastapään kanssa, joka taas vaikutti todella mukavalta.
Siilitukka kysyi mistä olemme, vastasin suomesta, ei mitään ihmeellistä reaktioo. Hän kertoi olevansa venäjältä, tuli pieni ennakkoluulo kyllä, mutta päätin lytätä nämä ennakkoluulot, koska jopa niiden yleisten ääliö-luonteiden keskellä on hyviä sieluja.
Sitä en muista miten itse aiheeseen päädyimme, mutta siilitukka kysyi että olenko homo, vastasin että en ole. Hänen ilmeensä oli todella helpottunut. Sanoin että tuen kyllä kaikkien oikeuksia, ja tällöinkös helvetti pääsi irti.

Hän katsoi minua kuin olisin kertonut pedofilian olevan ok, siilitukan silmät olivat suuret kuin sudella, leuka oli loksahtanut lattiaan asti ja hän vetäytyi taaksepäin.  Hän kysyi raivoisasti räkä lentäen, ''Are you serious??'' (Oletko tosissasi??), sekä ''What is wrong with you??!'' (Mikä sinua vaivaa?!), hän toisti näitä pudistellen päätään, ja selvästi kiehuen vihasta. Yritin järkeillä hänelle takaisin, että mikä häntä vaivaa kun ajattelee näin, mutta eipä tainnut edes kuunnella, kun oli niin järkyttynyt.
Lopuksi hän sanoi että ''They are sick!'' (He ovat sairaita!), johon vastasin hänen olevan se sairas yksilö tässä, ja tällöin pyysin myös rastapäistä-miestä viemään ystävänsä pois ennekuin tästä tulee vielä pahempi tappelu. Rasta teki työtä käskettyä.

Olot tämän jälkeen oli todella hämmentyneet, koska tälläisestä lukee ja jopa kirjoittaa, mutta silloin kun se ei ole henkilökohtainen kokemus, se on vain another kamala asia. Ihan kuin ei tarpeeksi olisi ennakkoluuloja ja jopa faktatietoja siitä, minkälaisia ihmisiä venäjä on pullollaan, sieltä hyppää tupakkakopista naaman eteen täydellinen esimerkki.
Vaikka siilitukka olikin kamala, ja selkeästi rikkinäinen ihminen, ei se silti (kokonaan ainakaan) hänen vikanasa ole. Koska niinkuin Jenkkiviha aiheessakin puhuttiin siitä miten uskono menee jenkeissä perintönä, menee venäjällä viha samaantapaan perintönä. Vanhemmat opettaa, lapset oppii.

Halusin jakaa tämän kokemuksen monesta syystä. Ensimmäiseksi siksi, että pitää muistaa että monen pahan alku, on vanhemmissa. Vanhempien pitää tietää mikä on oikein, ja mikä väärin, ja oikeasti opettaa ne oikeat moraalit lapsilleen. Liian moni sekoittaa nämä asiat, ja näin myös lapsensa. Tämän takia kaikkien ei vaan kuuluisi saada lapsia.
Toinen syy on lähinnä se, että tälläiset asiat ja törmäykset on hyvä saada julki, ja jopa valistaa ihmisiä ja sitä kautta niitä vanhempia myös. Kolmanneksi, koska I just hate russia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)