NÄYTÖT

joulukuuta 24, 2013

Osa Aborttia

Otsikoin tämän aiheen ''Osa Aborttia'' tavalla, koska on taas niin laaja asia, että haluan siihen paneutua useassa eri aiheessa, käsitellen eri osia tästä aiheesta.
Aiheesta on pitänyt kirjoittaa jo aika kauan, mutta tänään kun törmäsin tähän uutiseen, alkoi energiaa tulemaan, joten tässä nyt esimakua. 

Yleinen mielipiteeni on se, että abortti on ok, ja sen saa tehdä. Kaikkia ihmisiä ei ole luotu vanhemmiksi, ja kaikki jotka haluaa vanhemmiksi, voivat siinä silti olla todella huonoja.

Moni joka on aborttia vastaan, sanoo että mielummin sitten antaisi sen lapsen adoptioon, kuin ''murhaisi sen'', (huomaa hapsut). 
Mutta sinä äiti siellä, mieti kohdallesi, jos sinun olisi ollut pakko antaa lapsi pois sen syntyessä, kun olisit jo kerennyt siihen kiintyä, ja se viedään sinulta pois. Voisitko niin tehdä? Mielestäni vain ihmiset jotka ovat lapsen paremman tulevaisuuden takia antaneet adoptioon, voivat sanoa että mielummin adoptioon kuin murha. Muuten se on vain tekopyhää.

Liian moni aikuinen saa lapsen joko sen takia että uskonto kieltää abortin, tai on vain niin sanotusti laiska paska. Kuinka monilta hyväksikäyttö, väkivalta tai jopa kuolema tapauksilta ihmiskunta olisi välttynyt, jos nämä ''väärät ihmiset'' eivät olisi lapsia hankkineet? Kuinka monta elämää ei olisi mennyt pilalle? Vastaus: Monta.
Tietenkään silloin näitä lapsia ei olisi ollut, mutta hyvä sinänsä, kun miettii minkälaiseen perheeseen olisivat syntyneet.

En todellakaan ymmärrä ihmisiä joiden mielestä abortti on aina väärin. Myös raiskaustapauksissa. Koska kuka haluaisi sen muistuttavan joka päivä? 18 vuoden ajan elämän pahimmasta kokemuksesta? Tytön kasvonpiirteet ei niin kauniit?

Jos jokainen raskaaksi tullut teini olisi saanut lapsensa, jokainen alkkisnarkkari, jokainen raiskauksen uhri, jokainen pahoinpitelijä, jokainen joka ei siihen ollut valmis, olisivat pitäneet lapsensa, ei aborttia, eikä adoptiota. Se olisi ollut maailmanloppu se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)