NÄYTÖT

elokuuta 02, 2014

Purkaus 2

Kirjottelin aikaisemmin pienen purkauksen, jonka pääset lukemaan täältä.
Nämä purkaukset ovat oikeastaan aika kivoja, koska saa kaiken pois mielestään, (ainakin hetkeksi).
Paitsi että sitten alkaa ärsyttämään se, miten paljon kaikki ärsyttää, mikä ärsyttää vielä enemmän.... No ompas hankalaa.

Ajatuksen kulku lähti pikkuhiljaa, liittyen espanjalaisiin. Aina kun kommentoi jotain videota youtubessa, jaan kuvan jossakin faceryhmässä yms, aina siellä tulee kieliongelma. Itse kirjoitan asiani Englanniksi, kielimuurin takia, ja näin ollen myös englanniksi vastausta toivon. Mutta aina siihen tulee espanjaksi vastaus, ja tietenkin murresanoilla joita google kääntäjä ei ymmärrä.

Mikä siinäkin on? En mäkään mene jonkun ranskalaisen kysymyksiin vastaamaan suomeksi! Ja ongelma on aina Espanjalaiset, jos et ole ennen huomannut, niin nyt alat huomaamaan.
Tämä tuli aiheeksi Youtubessakin, ihan vittuillakseni kirjoitin sitten suomeksi että ''Ei oo kiva kun vastataan kielellä jota ei tunnista.'', ja joku/moni oli samaa mieltä.
Toki Espanja on paljon puhutumpi kieli kuin suomi (daa), mutta kysymyksiin pitäisi vastata sillä kielellä, millä ne on kysytty!

Älkää kysykö miten ajatukseni siirtyi espanjalaisita maitoon, koska se ajatuskartta tarvisi ihan oman merkinnän. Mutta siis päädyin miettimään Frendejä, ja Joeyn mainosta, missä hän 'ei osaa avata maitopurkkia', joten joutuu käyttämään muovista nokkaa siihen. (huomaa link videoon)

Sitten aloin miettimään näitä nykypäivän maito ja jugurttipurkkeja, kun niissä kaikissa on tämä kierrekorkki systeemi, joka on tietenkin muovinen. Pitääkö siitä kierrätyksestä tehdä vielä vaikeampaa? Tämä on yksi useasta asiasta, missä ihmisen oloa ja eloa on helpotettu, tajuamatta ympäristöllisiä 'maksuja'. Itsekästä? Kyllä.. mutta hei, ihminen on.

Toivottavasti nämä superkeksijät ovat huomanneet että on meinaan aika peekuleen inhottavaa repiä jokaisesta se korkki pois, kun ennen pystyi vain taitella sen keräykseen.
Eikä tämäkään välttämättä olisi tullut mieleen, ellei muutama ystävä olisi tästä jo jaaritellut, joten propsit heille!

Mistä tietää että tämä maailma on perseestä? Siitä että jopa sellainen aihe kuin MAITO, päätyy tänne blogiin, ihmisten tyhmyyden takia....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)