NÄYTÖT

heinäkuuta 03, 2014

Fang

Lueskelen semipaljon mangaa, mutta yleensä vain tiettyjä sarjoja, kuten Gingaa.
Nyt kuitenkin repäisin, koska oli sama taiteilija kyseessä. Tämä manga on nimeltään Fang.

Eli lyhyesti: Fang on japanilainen mangasarja. Sen on kirjoittanut Akira Itō, ja sen on kuvittanut Yoshihiro Takahashi. Tarina kertoo susikoirasta (harvinaisesta sellaisesta) nimeltä Asukari, sekä hänen omistajastaan Tachibanasta, he taistelevat rikollisia ja terroristeja vastaan yhdessä.

En ikinä uskonut miten tarina, sen juoni, sekä kaiken sen merkitys voisi osua niin itseeni.
Heti alkuun tarinassa monia alkaa kiinnostamaan Asukarin rotu, koska se on todella harvinainen, siitä on tarjottu paljon rahaa, ja monella eri taholla. Näissä kohdissa tuodaan pintaan hyvin miten ihminen on itsekäs, ja raha-ahne.

Koska on tullut vasta yksi osa, en voi sanoa koko tarinan päälle vielä, mutta tähän mennessä vaikuttaa todella hyvältä, ja tätä mangaa suosittelen kyllä lämpimästi kaikille.

Tachibana tuo hyvin esiin myös ison ongelman, eläimillä ei ole aseita, eläimet eivät tapa huvikseen, tai kidnappaa ihmisiä myytäväksi. Tämä on myös aihe josta aion kirjoittaa vielä erikseen.

Yhden osan aikana tuotiin esiin, huumeiden salakuljetus eläimissä, ihminen voi muuttua eläinrakkaasta raha-ahneeksi, viattomien tappaminen, aito suhde eläimen ja oikeanlaisen omistajan välillä, sekä sen että lakimies voi olla vain tyhmä blondi gold-digger, oli status mikä tahansa. Paljon muutakin oli, mutta sen saatte lukea ihan itse, ja kannattaakin!

Ihanaa etten ole yksin vihaamassa ihmisiä ja maailmaa. Muista lukea oikealta vasemmalle! Sayōnara!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)